Over gordijnen

Overgordijnen worden met name gebruikt om sfeer te creëren. Daarnaast hebben ze een verduisterende en isolerende functie. De stof van overgordijnen kan heel divers zijn, bijvoorbeeld linnen, velours, microfiber, katoen of een synthetische stof, of een mix van deze materialen. Deze mix-stoffen hebben een aantal belangrijke praktische voordelen ten opzichte van 100% natuurlijke materialen. Ze zijn vaak speciaal ontworpen om een bepaalde kwaliteit, zoals krimpbestendigheid, of kleurechtheid (minder verkleuring door zonlicht) geluidsabsorbtie of brandwerendheid. Het mooie is dat deze stoffen wel hun natuurlijke uitstraling behouden. Alle overgordijnstoffen zijn in ieder geval niet transparant, dat onderscheidt ze van vitrage.
 
Gordijnen worden vaak gecombineerd met raambekleding als vitrage, in-betweens, (horizontale) jaloeziën of (verticale) lamellen. 

Wilt u graag overgordijnen? Neem contact op, of vraag een offerte aan.

 

Vind u het lastig om een keuze te maken of twijfelt u? Wij komen ook gratis bij de klanten thuis langs om te meten en u te helpen met uw keuze. 

Schermafbeelding 2021-03-12 om 10.42.09.
Schermafbeelding 2021-03-12 om 10.43.32.
Schermafbeelding 2021-03-12 om 10.42.55.
  • Facebook
  • Instagram
  • Yelp