Plissé gordijnen

Niet iedereen is bekend met deze vorm van raamdecoratie. Dit zijn gordijnen die gevormd worden door strak gevouwen en geplooide stof. Het aanbod in deze gordijnen is ontzettend divers. Je kunt kiezen uit diverse stoffen, bediening en speciale ophangsystemen. Hierdoor is er altijd wel een gordijn die bij jouw smaak en wooninterieur past. Plisségordijnen staan vooral bekend om het zogenoemde ‘Top-Down Bottom-Up’ systeem.

Plisségordijnen staan voornamelijk bekend om het Top-Down Bottom-Up systeem. Hierbij kan het gordijn aan de onderkant en bovenkant van beneden naar onderen bewogen worden. Het voordeel hiervan is dat je het gordijn in het midden kan laten rusten. Hierdoor is het mogelijk om de privacy zoveel mogelijk te waarborgen, zonder dat je hierdoor te maken krijgt met een verlies van het natuurlijke lichtval. Dit is een ideale optie voor in de woonkamer.

Plisségordijnen beschikken over talloze voordelen. Wij hebben de belangrijkste voor u op een rijtje gezet:

  • Elegante en tijdloze uitstraling: veel mensen kiezen voor plisségordijnen omdat ze op zoek zijn naar een elegante en toch tijdloze uitstraling voor hun wooninterieur. Gordijnen die ieder interieur complimenteren en waar ze jarenlang van kunnen genieten. Met plisségordijnen beschik je over een geweldige vorm van raamdecoratie en zonwering in één.

  • Hoog isolerende functie: plisségordijnen beschikken over een bijzonder hoge isolerende functie. De raambekleding houdt de tocht van buiten tegen en zorgt ervoor dat de warmte binnenshuis ook daadwerkelijk binnen blijft. Wil je profiteren van een lagere energierekening en een verhoogd wooncomfort? Kies dan voor dubbele plisségordijnen.

345dc86917c525bee183a180f831a3c1.jpg
plisse-voorbeeld-luxe.jpg

Wilt u graag plisségordijnen? Neem contact op, of vraag een offerte aan.

 

Vind u het lastig om een keuze te maken of twijfelt u? Wij komen ook gratis bij de klanten thuis langs om te meten en u te helpen met uw keuze. 

  • Facebook
  • Instagram
  • Yelp