Reparaties van kleding

Kleine en soms ook grote, defecten aan kleding blijken vaak nog heel goed tegen een aanvaardbare prijs en professioneel hersteld te kunnen worden. Zeker bij duurdere kleding is een vakkundige reparatie altijd het overwegen waard. Ook hier zijn alle adviezen gratis. Meestal wordt juist de betere kleding ter reparatie aangeboden. Maar ook alledaagse kleding en werkkleding is welkom. Het pas maken en repareren van gedragen kleding verhoogt de duurzaamheid van uw kleding en levert op deze wijze een bijdrage aan een beter milieu.

j-williams-Ns7QZxF198g-unsplash.jpg

Lederen kleding

Kledingreparatie Dronten beschikt over speciale machines voor het bewerken van leer en heeft veel ervaring met, het repareren en vermaken van lederen kleding, tassen ect. Veel voorkomende reparaties zijn het inzetten van ritsen, aanzetten van zware knopen en het repareren van scheurtjes in het leer.

robbie-noble-ruNmAlLLnpo-unsplash_edited

Extra's 

Tevens zijn we gespecialiseerd in het maken van modellen (monsters) voor firma's en in het maken van bootkussens. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. 

De woningtextiele bewerkingen omvatten behalve gordijnen ook meubelovertrekken, wiegbekledingen, hemelbedden, tafelkleden, servetten, beddengoed etc. Ook hier geldt dat onder voorwaarden passen, meten en adviezen gratis zijn.

Bijna alle textiele reparaties zijn mogelijk bij ons. Van kleding, (lederen) tassen, gordijnen tot zonnewering. Twijfelt u toch? Neem dan contact met ons op!

  • Facebook
  • Instagram
  • Yelp