Rol gordijnen

Ons aanbod in rolgordijnen varieert van enkele rolgordijnen tot dubbele en duo rolgordijnen. In elk mogelijke stof/materiaal, kleur en patroon.

Een duo rolgordijn of roljaloezie is een rolgordijn met het lichteffect van een horizontale jaloezie. De stof bestaat uit transparante en niet transparante banen. Doordat 2 lagen stof langs elkaar bewegen kun je zelf het lichtinval en doorkijk regelen. Een sfeervolle oplossing voor vrijwel elke woonruimte.

Dubbele rolgordijnen zijn exclusief verkrijgbaar. Speel met privacy en lichtinval en creëer zo de perfecte sfeer op elk moment van de dag, in elke kamer van je huis. De unieke combinatie van vochtbestendige stoffen maakt dit product ook geschikt voor de badkamer.

Aan de voorzijde hangt een strakke, effen donkere verduisterende stof. De screen stof aan de achterkant zorgt voor een speels effect waarmee je overdag naar buiten kunt kijken zonder dat je buren naar binnen kunnen kijken. 

Wilt u graag rolgordijnen? Neem contact op, of vraag een offerte aan.

 

Vind u het lastig om een keuze te maken of twijfelt u? Wij komen ook gratis bij de klanten thuis langs om te meten en u te helpen met uw keuze. 

Schermafbeelding 2021-03-12 om 10.37.04.
Schermafbeelding 2021-03-12 om 10.37.55.
  • Facebook
  • Instagram
  • Yelp